Hvilke sertifiseringer kreves for at vannkoppfabrikker skal eksportere til forskjellige markeder som Europa, USA og Midtøsten?

Når du eksporterer vannkopper til forskjellige markeder som det europeiske og amerikanske markedet og Midtøsten-markedet, må de overholde relevante lokale sertifiseringsstandarder.Nedenfor er noen sertifiseringskrav for ulike markeder.

微信图片_20230413173412

1. Europeiske og amerikanske markeder

(1) Matkontaktsertifisering: De europeiske og amerikanske markedene har strenge kontrollstandarder for alle produkter som kommer i kontakt med mat, og de må oppfylle EUs matkontaktmaterialsertifisering og FDA-sertifisering.

(2) ROHS-test: Europeiske og amerikanske markeder har høyere krav til miljøvern og må overholde ROHS-standarder, det vil si at de ikke inneholder skadelige stoffer som bly, kvikksølv, kadmium, etc.

(3) CE-sertifisering: Den europeiske union har obligatoriske standarder for sikkerhet, helse, miljøvern og andre aspekter ved enkelte produkter, som krever CE-sertifisering.

(4) LFGB-sertifisering: Tyskland har også sine egne standarder for materialer i kontakt med mat, som må overholde LFGB-sertifiseringen.

2. Midtøsten-markedet

(1) SASO-sertifisering: Importerte produkter i Midtøsten-markedet må testes og godkjennes i henhold til SASO-sertifiseringsstandarder for å sikre samsvar med lokale standarder.

(2) GCC-sertifisering: Importerte produkter fra land i Gulf Cooperation Council må overholde GCC-sertifiseringsstandardene.

(3) Matkontaktsertifisering: Midtøsten-markedet har strenge kontrollstandarder for alle produkter som kommer i kontakt med mat og må oppfylle sertifiseringsstandardene for matkontaktmateriale i hvert land.

3. Andre markeder

I tillegg til det europeiske og amerikanske markedet og Midtøsten-markedet, har andre markeder også sine egne sertifiseringsstandarder.For eksempel:

(1) Japan: Må overholde JIS-sertifisering.

(2) Kina: Må overholde CCC-sertifisering.

(3) Australia: Må overholde AS/NZS-sertifisering.

Oppsummert har ulike markeder ulike sertifiseringskrav forvannkoppprodukter.Derfor, når du eksporterer vannkopper til forskjellige markeder, må du forstå de relevante lokale sertifiseringsstandardene på forhånd, produsere dem i strengt samsvar med standardene og gjennomføre testing og godkjenning.Dette er ikke bare en garanti for produktkvalitet, men også en nødvendig betingelse for at bedrifter skal utvide utenlandske markeder.


Innleggstid: 12. desember 2023